Nieuwste magazine Nieuw Gezin is uit!

Medio maart 2013 verscheen de nieuwste editie van ons kwartaalmagazine Nieuw Gezin, met onze nieuwe hoofd- en eindredacteur Judith Miebes. Na een nieuwe website en logo werd ook het blad opnieuw vormgegeven door Angelique Cras. Het thema van dit nummer is (stief)vaders.

Cover_Maart2013Het coververhaal gaat over de bijzondere vriendschap tussen een vader en stiefvader. Jaap en Mark vertellen over hun kennismaking die uitgroeide naar een ware vriendschap. ‘Het is een geslaagd project, maar er zijn natuurlijk heel veel momenten geweest dat één of twee of meer hebben zitten slikken’, zeggen beide mannen hierover. Corrie Haverkort gaat dieper in op de kwaliteit moed. Het hebben van moed, wijsheid en matigheid is wel handig als je stiefvader bent. Lees ook meer over het geheim van de plusvader, een bijdrage van Jos Willems. Jos is voorzitter van Nieuw Gezin België.

Nieuwsgierig naar het blad? Bekijk hier een voorproefje (voor het openen heb je Adobe reader of een vergelijkbaar programma nodig.)

Wil je meer lezen? Wordt dan donateur, we sturen dan zo snel mogelijk de maart-editie naar je toe!

Categorieën: Nieuws