Helpdesk voor samengestelde gezinnen 

De stichting Nieuw gezin Nederland heeft een helpdesk voor al je vragen omtrent samengestelde gezinnen. Bij de helpdesk kun je een kundig antwoord verwachten van een professional die nauw betrokken is bij de Stichting Nieuw Gezin Nederland.

Wanneer je een vraag stelt komt deze binnen bij Nicole van der Horst, EFT relatietherapeut met als specialisatie samengestelde gezinnen en zelf ervaringsdeskundige. Nicole is bestuurslid en verantwoordelijk voor het professionele netwerk en de gespreksgroepen. Uiteraard wordt je vraag vertrouwelijk behandeld.

Vragen die aan de helpdesk worden voorgelegd, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. De medewerkers van de Stichting zetten zich allemaal vrijwillig in om samengestelde gezinnen te ondersteunen en te adviseren. Het advies van de helpdesk is dan ook aan jou persoonlijk gericht en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Wil je advies of antwoord op een vraag over een specifieke situatie met betrekking tot jouw stiefgezin? Vul dan de onderstaand aanmeldingsformulier in en je krijgt binnen twee weken een reactie van een van onze helpdesk deskundige Nicole van der Horst.

Uiteraard kun je ook zelf op het formulier aangeven aan wie je de vraag wilt stellen.

Ons stief helpdesk team bestaat uit:

Nicole van der Horst – EFT relatietherapeut, stiefplancoach, coaching stiefgezinnen en stiefmoeders

nicole_vd_horst

 

 

 

 

 

Aanmeldingsformulier helpdesk