Narriman el-Khattabi stiefgroep-gespreksgroepleider

Provincie Zeeland (Goes)

Gespreksgroepleidster: Narriman el-Khattaboi www.stiefpunt.com ().

 Ik ben algemeen- en schoolmaatschappelijk werker maar ook (stief)moeder en stiefoma. Zelf vind ik het belangrijk om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen en heb Social Work gestudeerd met daarna verschillende opleidingen en jaarlijkse bijscholing op het gebied van relaties, (stief)gezinssystemen, systemisch werken (familieopstellingen), ik werk eclectisch en lever maatwerk vanuit mijn brede kennis en ervaring. Ruim 18 jaar geleden werd ik verliefd op een gescheiden Nederlands-Surinaamse man (zelf ben ik in Marokko geboren), met een zoon en dochter van toen 6 en 10 jaar, zelf heb ik twee dochters, toen 4 en 8 jaar.

Binnen mijn werk kom ik vaak de worstelingen en de uitdagingen van (stief)ouders tegen. Zelf heb ik ook als stiefmoeder de nodige hobbels moeten overwinnen. Het is en blijft een klus om je plek te vinden en te behouden binnen het (stief)gezin. Want bij elke verandering of levensfase wordt de stiefrelatie weer herschikt. Vanuit mijn gevoel en kracht heb ik vooral geleerd dicht bij mijzelf te blijven en mijn hart en gevoel te volgen. Hiermee heb ik vormgegeven aan mijn rol als moeder en stiefmoeder.

Wat kun je verwachten tijdens de verschillende gespreksgroepen voor o.a.

Stiefmoeders | stiefvaders| stiefouders?

De eerste avond zal worden besteed aan de kennismaking met elkaar en gezamenlijke afspraken om de veiligheid te kunnen waarborgen met en voor iedereen. Daarna gaan wij op basis van een “Stief thema” met elkaar in gesprek.

In de vervolgbijeenkomsten is eigen inbreng van de deelnemers met verschillende onderwerpen en de problemen die deelnemers ervaren binnen het (stief)gezin, met betrekking tot de partner, de stiefkinderen en/of met zichzelf, behandeld.

Eventueel wordt een familierechtadvocaat, mediator uitgenodigd om specifieke vragen of onderwerpen die het (stief)gezinssysteem aangaan, te behandelen.

De groep komt 6 keer bij elkaar.

Start is bij voldoende aanmeldingen, met een minimaal aantal van 4 deelnemers. Plaats, locatie, datum, tijden worden via de website van Stiefpunt bekendgemaakt. Kosten zijn € 15,- per persoon en per avond.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan de Stiefmoedergespreksgroepen pagina.