Locatie Landelijke Stiefdag in Utrecht bekend

De locatie voor onze Landelijke Stiefdag op 7 november 2009 is bekend. Een bruisende, actieve op en uitnodigende plek om bij elkaar te komen, te leren en in contact te zijn. De ROC Midden Nederland is een geweldige plek waar ontwikkeling op een open manier wordt gestimuleerd.

rocvondelDe ROC Midden Nederland in Utrecht doet op 7 november haar deuren voor ons open en ontvangt ons zeer gastvrij. We zijn blij met de steun van het ROC en het meedenken in mogelijkheden om zowel de plenaire bijeenkomsten in de ochtend als de zeer diverse workshops in de middag te huisvesten.

Routebeschrijving_ROC Vondellaan

Categorieën: Nieuws

Comments

  1. admin

    Je kunt je opgeven voor de Stiefdag en de workshops via het inschrijfformulier op deze website. Je vindt het inschrijfformulier als je met je muis in het hoofdmenu bovenaan de pagina over “Stiefdag” gaat en dan kiest voor het submenu “Inschrijven Stiefdag”