Vraag een coachingsgesprek aan!

Vraag nu een individueel gesprek aan met Ietje Heybroek tijdens de Landelijke Stiefdag op 7 november 2009.

Wij zijn erg blij dat dit jaar tijdens de Landelijke Stiefdag Ietje Heybroek ons steunt en een prachtige bijdrage levert aan ons programma. Tussen 13.30 uur en 16.30 uur stelt Ietje Heybroek haar tijd ter beschikking aan een aantal mensen die graag een persoonlijk gesprek willen hebben over hun leven in het stiefgezin.

Dit is een unieke kans om gratis en geheel vrijblijvend jouw persoonlijke vragen te stellen aan een zeer ervaren therapeut!

Schrijf je in voor de Landelijke Stiefdag en vraag een gesprek aan!

Ietje Heybroek is gezinstherapeut en co-auteur van het boek “Samengesteld”. Zelf is ze ervaringsdeskundige op het gebied van echtscheiding en stiefgezinnen. Kijk voor meer informatie over haar praktijk haar website: www.oudersenkinderen.nl.

Categorieën: Nieuws