Binnenkort beschikbaar: Boek over een nieuwe kijk op samengestelde gezinnen

Vrijwel iedereen vindt het geweldig om verliefd te zijn, zelfs als blijkt dat die nieuwe liefde al kinderen heeft. Maar als de roze wolk is opgetrokken staan de geliefden weer met beide voeten op de grond want leven in een samengesteld gezin blijkt ingewikkeld. Ze gaan begrijpen waarom twee op de drie van deze relaties stranden. Samengestelde gezinnen zijn gebouwd op de fundamenten van rouw en daardoor kwetsbaarder voor breuken. Het blijkt nodig te zijn terug te gaan naar die fundamenten om stevig in de nieuwe relatie te kunnen staan. In dit boek wordt een nieuwe invalshoek genomen. Magda Hengst en Karin den Hollander ontwikkelden de Stiefcirkel die helpt om de onderliggende dynamiek inzichtelijk te maken en zo meer grip te krijgen op de situatie.

Presentatie van het boek tijdens het middagcongres op 23 mei (in Culemborg). Zij bijgaande flyer.

Vanaf 23 mei beschikbaar in de boekhandels

Met vriendelijke groet, Magda Hengst en Karin den Hollander

Categorieën: Nieuws