Stiefvaders gezocht voor onderzoek

ng_matroesjkas03In opdracht van NGN wordt jaarlijks kwalitatief onderzoek gedaan naar de beleving van stiefvaders over hun rol in hun nieuwe gezin. Je kunt het onderzoek ondersteunen door te reageren op het verzoek van Lars Ruiter, 4e jaars student Hogeschool Leiden.

Voor mijn onderzoek naar de rol van stiefvaders binnen een gezin ben ik op zoek naar stiefvaders die geïnterviewd willen worden.
Ik ben vierdejaars student maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool Leiden. Ik doe in opdracht van Nieuw Gezin Nederland onderzoek  naar de rol van stiefvaders  binnen een stiefgezin. Ik ben benieuwd naar de verantwoordelijkheden die een stiefvader neemt en/of krijgt bij de opvoeding van zijn (stief)kinderen. De interviews worden anoniem in het onderzoek verwerkt en zullen ongeveer een uur duren. De locatie is nader overeen te komen.  
Bent u een stiefvader en wilt u bijdragen aan kwalitatief onderzoek om andere stiefvaders te helpen? Dan kunt u contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon.
Email: lars_ruiter@hotmail.com
Bellen of sms-en kan op: 06-39855038

Categorieën: Nieuws