Gezocht voor boek verbroken contact

Voor het boek dat ik schrijf, ‘Verbroken contact tussen ouders en kind – ervaringsverhalen en tips van deskundigen’ ben ik nog op zoek naar ouders die willen meewerken aan een interview en hun verhaal met mij willen delen.

Het boek is vooral bedoeld om lotgenoten herkenning en houvast te bieden. Veel mensen voelen zich erg alleen staan en ervaren dit onderwerp als een taboe. Het is dan fijn om verhalen van anderen te lezen, die in eenzelfde situatie zaten of nog zitten. En wie weet kan het verhaal van een ander of een advies van een deskundige een aantal lezers verder helpen. De basis van het boek zal worden gevormd door 10-12 interviews (met zowel ouders als kinderen, maar niet ouders en kinderen van elkaar). Persoonlijke, eerlijke interviews, waarin het niet gaat om schuldigen aanwijzen of met modder gooien, maar om je verhaal doen zoals jij dat hebt ervaren. Daarnaast wil ik graag tips van een aantal deskundigen toevoegen.

Zonder mensen die hun verhaal durven te doen, kan ik dit boek niet schrijven. Bent u ouder van een volwassen kind met wie u geen contact meer hebt of lange tijd geen contact meer hebt gehad en wilt u met uw verhaal bijdragen aan het boek? Stuur dan een mail aan anita@tekstissimo.nl of bel mij voor meer informatie (06-30370036).

Anita Drost

Categorieën: Nieuws