IKON documentaire ‘de Wachtkamer’.

Oproep voor IKON-documentaire

De IKON is momenteel een integere portrettenreeks aan het maken, genaamd de Wachtkamer. Het gaat over mensen die worstelen met een dilemma of vraag en zij staan nu aan de vooravond (of hebben gestaan) van een verandering die bepalend is voor de rest van hun leven.

Voor het ‘thema’ samengestelde gezinnen komt programmamaakster/redacteur Anna Stienstra, graag in contact met een nieuw samengesteld gezin dat voor een dilemma staat of recent stond. Bijvoorbeeld een partner met kinderen die voor de liefde van Groningen naar Maastricht wil verhuizen of een stel dat wil gaan samenwonen maar de kinderen zijn hierop tegen. 

De programmamaakster wil nadrukkelijk benoemen dat het programma er niet op uit is om te scoren, maar zij wil een oprecht en integer portret schetsen waarbij zoveel mogelijk kanten belicht worden.

Wil je je dilemma voorleggen? Neem dan contact op met Anna Stienstra, redacteur IKON. Zij is bereikbaar op anna.stienstra@ikon.nl

Categorieën: Nieuws en standaard

Comments

  1. Janny

    Wat een waardeloos progamma
    Een halve info want,hoe ging het verder met deze mevrouw
    Zijn alle progamma’s zo mager dan hoeft het echt voor mij niet.