De stiefmoederdag op 12 april 2014 gaat niet door.

We vinden het erg jammer om jullie teleur te moeten stellen, maar helaas kunnen wij,  door een hoog aantal afmeldingen, de inhoudelijke kwaliteit en het succes van de stiefmoederdag niet meer garanderen. Als je je al had ingeschreven, dan heb je van ons persoonlijk bericht gehad. Mocht dat niet zo zijn, meld je dan via info@stichtingstiefmoeders.nl.

Dit is slechts uitstel, zeker geen afstel! In de toekomst komen er weer dagen waarop stiefmoeders elkaar kunnen ontmoeten. Dus houd onze website in de gaten!

Ten slotte nog even het volgende. Voorzitter Corrie Haverkort heeft het voorwoord geschreven van een leuke gids voor nieuwe gezinnen. Dit boekje is momenteel met korting te verkrijgen voor €7,50 op de website van uitgever Scrivo Media ( www.scrivomedia.nl). De titel van dit boekje is: “De gids over eennieuwgezin met kids, 80 tips”. Let op, deze korting duurt maar enkele weken!

Categorieën: Nieuws

Comments

  1. Amber

    Beste heer/mevrouw,

    Ik hoor graag wanneer er weer een stiefmoeder dag wordt georganiseerd, dan meld ik me aan.

    Met vriendelijke groeten,

    Amber