Mama’s gezocht voor artikel in Goed Gevoel

Voor een artikel in het tijdschift ‘Goed Gevoel’ ben ik, eindredactrice Barbara de Conink,  op zoek naar een nieuw samengesteld gezin, waarvan expliciet de mama zou willen vertellen over de alledaagse rush. In het artikel laat ik drie mama’s aan het woord, elk aan het hoofd van een ander soort gezin, maar wel steeds over hetzelfde onderwerp. Kunt u mij misschien helpen? Bedoeling is dat ik dan met de mama spreek en dat er een fotografe een foto komt maken van het hele gezin. Alvast bedankt om mij snel iets te laten weten! Ik ben steeds bereikbaar via mail of op 0485 54 71 69.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Barbara De Coninck
Freelance (eind)redactrice
Toevoeging redactie website:
NGN werkt graag mee aan artikelen over samengestelde gezinnen.
Vaak is de stiefmoeder aan het woord. Heel mooi dat dit keer de kant en ervaringen van de moeder belicht worden.
Categorieën: Nieuws