Gezocht voor jeugdfilm NCRV

Jongens en meisjes (10-12) in samengestelde gezinnen

Wij zijn bezig met een documentaire over samengestelde gezinnen. Met deze jeugdfilm voor de NCRV willen we een inkijkje geven in het dagelijks leven van een jongen of meisje in een samengesteld gezin. Daarvoor zoek ik jongens en meisjes tussen de 10 en 12 jaar oud, die samenwonen met hun eigen ouder, een stiefouder en stiefbroertjes of -zusjes. Ben jij zo iemand? Dan kom ik graag met je in contact om jouw verhaal te horen.
Je wordt dan (nog) niet gefilmd hoor.één van de jongensHet productiebedrijf waarmee we deze film maken heet Een van de jongens. Eerder maakten we Villa Achterwerk-series over bijzondere (vakantie)vriendschappen tussen kinderen: Wij zijn vrienden en Ik zag je in de zomer. Opwww.eenvandejongens.nl zie je ook al onze andere projecten.Wil jij jouw verhaal vertellen? Dan kun je me mailen op eva@eenvandejongens.nl of bellen: 020 894 36 28.

NCRV
Categorieën: Nieuws, pers en media en standaard