Flair zoekt vrouwen met nieuwe start

Voor een mooie portrettenserie in tijdschrift Flair ben ik, Tessa Heselhaus en freelance journaliste voor verschillende vrouwenbladen, op zoek naar vrouwen die een nieuwe start maken in hun leven. Het is voor het eerste nummer van 2014 en de titel van de serie wordt ‘Een nieuw begin’. Acht vrouwen vertellen daarin over de verandering die zij het afgelopen jaar hebben meegemaakt en hoe zij met 2014 letterlijk een nieuw begin maken.

Ik ben onder meer op zoek naar een vrouw die een nieuwe start maakt door in de eerste periode van 2014 te gaan samenwonen met haar nieuwe vriend en de kinderen die ze beide hebben. Ze worden dus een samengesteld gezin. In het artikel zal zij bijvoorbeeld vertellen hoe zij haar vriend heeft ontmoet, hoe ze er naar uitkijkt om met z’n allen in een huis te wonen, etc.

In verband met de doelgroep zoek ik leuke vrouwen in de leeftijdscategorie 27-40 jaar. De redactie beslist uiteindelijk wie er in de serie komt; zij wordt geïnterviewd en mooi op de foto gezet met het hele samengestelde gezin. Het spreekt voor zich dat ze de tekst voorafgaand aan publicatie in te zien krijgt, zodat er niets in staat waar ze niet achter staat. En uiteraard krijgt ze een exemplaar van Flair toegestuurd zodra de serie verschijnt.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Meld je dan aan met een korte beschrijving van jouw verhaal  en foto van het gezin. De foto wordt niet gebruikt, maar dient als indruk. Voor vragen en aanmelden ben ik bereikbaar via het emailadres    info@sestaproducties.nl

Categorieën: Nieuws