AD zoekt ex-stiefkinderen

Het Algemeen Dagblad is momenteel bezig met een artikel over ex-stiefkinderen. Oftewel: de band tussen een kind en voormalig stiefouder, nadat de relatie met diens vader/moeder is beëindigd. Volgens het AD een actueel en belangrijk onderwerp dat zij van meerdere kanten wilt belichten. 

Daarom zouden zij graag in contact komen met ex-stiefouders en ex-stiefkinderen die hun verhaal willen delen. Om een zo compleet mogelijk beeld te vormen, hopen zij o.a. ex-stiefouders en ex-stiefkinderen te spreken die elkaar nog regelmatig zien. Daarnaast willen zij de situaties belichten waarbij dit niet meer zo is. Ook zijn zij op zoek naar ieders ervaringen, eventuele adviezen en zorgen. Dit allemaal om de kennis en het begrip rondom dit onderwerp bij onze lezers te vergroten.

Mocht jij mee willen werken, reageer dan voor 15 augustus 2013 via het onderstaande e-mailadres:

renevandermeer@gmail.com

Note: Vanzelfsprekend krijgen de geïnterviewden de tekst voor publicatie te lezen, zodat ze kunnen reageren op eventuele feitelijke onjuistheden.

Categorieën: Nieuws