De juni-editie van het blad Nieuw Gezin is uit!

Vanaf zaterdag 15 juni valt de juni-editie van het blad Nieuw Gezin op de mat bij onze donateurs! Het thema van dit kwartaal  is ‘stiefmoeders’.

Allereerst zijn er rubrieken met ervaringsverhalen. Bijna iedereen loopt tegen dezelfde mooie en moeilijke kanten van het stiefgezin aan. De verhalen vormen een feest van herkenning. Er zijn vaste columns, boekrecensies, nieuwsfeiten en wetenswaardigheden. Natuurlijk zijn er ook verschillende deskundigen aan het woord, zoals pedagogen, psychologen, gespreksgroepleiders of therapeuten. Wat zijn hun tips om je gezin zo goed mogelijk te begeleiden? De laatste onderzoeksgegevens over stiefgezinnen worden vermeld en je vindt in ons blad belangrijke adressen voor gespreksgroepen, professionele begeleiding en deskundige informatie.

Voor iedereen die beroepsmatige interesse heeft in alles wat met het nieuw samengestelde gezin te maken heeft is Nieuw Gezin een waardevolle toevoeging aan de leestafel

Nieuwsgierig naar het blad? Bekijk hier een voorproefje van het magazine NGN juni 2013 (voor het openen heb je Adobe reader of een vergelijkbaar programma nodig.)

Elk los nummer van Nieuw Gezin kost 6,95 Euro. Het is echter veel voordeliger om donateur te worden. Voor slecht 22,50 Euro per jaar word je donateur van de Stichting en ontvang je 4 keer het kwartaalblad in de bus. Een enkel inzicht kan al goud waard zijn voor jezelf en je gezin. Bovendien steun je als donateur de SSN met haar waardevolle werk.

Klik hier en ontvang elk kwartaal Nieuw Gezin

Categorieën: Nieuws en standaard