Kruispunt (KRO/RKK) op zoek naar samengestelde gezinnen

Het televisieprogramma “Kruispunt” (KRO/RKK) maakt een uitzending over samengestelde gezinnen. Welke moeilijkheden, liefde, verrassingen kom je tegen bij de vorming van een samengesteld gezin? Hoe ontwikkelen liefde en loyaliteit zich in het nieuwe gezin? We willen de rijkdom en de complexiteit van samengestelde gezinnen laten zien.

“Kruispunt” is een reportageprogramma op de late zondagavond op Nederland 2. Vanaf september begint ons nieuwe seizoen.

Voor deze uitzending over samengestelde gezinnen zijn we op zoek naar samengestelde gezinnen die hun ervaringen willen delen en een inkijkje in hun leven willen geven. We zoeken naar mensen die op dit moment een samengesteld gezin vormen, waarvan de kinderen van beide partners of van één van de twee partners in het gezin wonen. Helaas lukt het lang niet altijd om een samengesteld gezin te laten slagen. Daarom zijn we ook op zoek naar mensen bij wie het samengesteld gezin uiteindelijk niet is gelukt.

Voor meer (vrijblijvende) informatie en/of voor het delen van uw verhaal, mail of bel naar de redactie:

Evelien Steenkist – evelien.steenkist@kro.nl / 035-6713021.

 

Voor meer informatie over “Kruispunt”: http://www.rkk.nl/kruispunt/index.html

Categorieën: Nieuws en pers en media