RTL 4 zoekt mensen met een dilemma rond nieuwe gezinnen!

Voor het nieuwe RTL 4 programma ‘Ik kan het niet alleen’ zijn Carla Cuijpers en haar collega’s van Vorst Media Groep op zoek naar FCC7FA49-E90A-4063-A70C-00CC3C45334F[2]mensen met een dilemma rond nieuwe gezinnen, samengestelde gezinnen of stiefgezinnen. Zijn jij en je partner al jaren aan het latten, maar denken jullie er nu over toch samen te gaan wonen? Wil jij samen wonen met je nieuwe partner, maar willen je kinderen dit niet? Of woon je al samen en wil het puberende kind van je partner opeens bij jullie komen wonen en weten jullie niet of je aan die wens gehoor moeten geven? Kortom, kom je er zelf of samen niet uit en heb je om wat voor reden ook hulp en advies nodig bij het maken van deze belangrijke beslissing?

Overweeg je mee te doen met het programma: mail dan je persoonlijke gegevens en contactgegevens naar Carla Cuijpers: audience@vorstmedia.tv

Om te bedenken of je mee wilt doen is het fijn om een idee te hebben hoe het programma in elkaar zit,

Programmaomschrijving ‘Ik kan het niet alleen’:

Binnenkort is bij RTL 4 een nieuw televisieprogramma te zien met de titel “Ik kan het niet alleen”. In dit programma staat een persoon centraal die worstelt met een dilemma en dit graag zou voorleggen aan een grote groep onbekende mensen. Deze groep bestaat uit 35 mensen uit alle lagen van de samenleving, elk met hun eigen levensverhaal. Drie dagen lang deelt de hoofdpersoon lief en leed met  deze groep mensen die daardoor een beeld krijgt van de persoon en zijn/haar situatie of ‘het dilemma’. Ook praat de groep met familieleden en vrienden van de hoofdpersoon en bezoekt de groep een deskundige. Na afloop zal de groep een advies uitspreken. Dit advies is vrijblijvend, de hoofdgast mag ermee doen wat hij of zij wil. Insteek is echter wel dat we mensen op andere of misschien nieuwe ideeën brengen, waardoor de keuze waarvoor ze staan een stuk makkelijker wordt.

Overweeg je mee te doen met het programma: mail dan je persoonlijke gegevens en contactgegevens naar Carla Cuijpers: audience@vorstmedia.tv

rtl4

Categorieën: Nieuws