Masterclass Het Stiefouderschapsplan 12 februari 2013

voor professionals die te maken hebben met samengestelde gezinnen

Tijdens de Masterclass wordt het nieuwe Stiefouderschapsplan gepresenteerd en toegelicht vanuit pedagogisch, ethisch en juridisch perspectief. Er wordt ingegaan op hoe je als professionals het Stiefplan kunnen inzetten bij de begeleiding en voorlichting van stiefgezinnen.
Sprekers
Corrie Haverkort (Filosoof), Marlijn Kooistra- Popelier (Pedagoog) en  Aleide Hendrikse-Voogt (VFAS advocaat).
Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor gezinstherapeuten en/of pedagogen, psychologen, coaches, mediators, scheidingsmakelaars, kindertherapeuten, leerkrachten en interne begeleiders; met andere woorden, voor iedereen die werkt of te maken heeft met samengestelde gezinnen.
Tarief
Ter gelegenheid van de lancering van het Stiefouderschapsplan bieden we professionals de kans om deze masterclass bij te wonen voor de prijs van slechts € 149,00 exclusief BTW. Dat is inclusief  werkmateriaal, koffie/thee en lunch.

Inschrijven via www.stiefplan.nl Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Schrijf je vandaag nog in!

Categorieën: Nieuws