Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin- masterclass

Onlangs is het boek Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin  verschenen.

Behorend bij dit boek is de website: www.stiefplan.nl
Op deze website kun je het wel en wee van het boek volgen en ook zien welke activiteiten we hieromheen organiseren. Op 20 november vindt de 1e masterclass plaats. Ben jij een professional die werkt met samengestelde gezinnen dan kan je aan deze masterclass deelnemen.

Locatie
De Masterclass en de boekpresentatie vinden plaats in het prachtige centrum Soul Essentials in Almere. De locatie is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer en met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid.

Adres
Brandersmolenstraat 24
1333 BX Almere-Buiten

Contact
Website: www.stiefplan.nl
Tel. 06 408 517 04

Categorieën: Nieuws