Nieuw boek; Thuis in twee gezinnen

15 mei is er een boek speciaal voor jongeren verschenen, Thuis in twee gezinnen. Hoe overleef je de scheiding van je ouders en je nieuwe gezin?, onder redactie van Martine Mingelinckx. Een boek voor jongeren met daarin alles over scheiden en het nieuwe gezin. Aan het einde van elk hoofdstuk staan ook handige tips.

Meer informatie is te vinden op de website: www.eennieuwgezin.be  Naast info over het boek wordt informatie en advies aangeboden voor jongeren. Bijzonder is dat jongeren persoonlijke vragen aan een deskundige kunnen stellen. Dit gebeurt vertrouwelijk via de mail.

Verder staat het boek natuurlijk in onze eigen boekenrubriek.  Het boek kan ook bij ons besteld worden via Kirstie Franken (kirstie@nieuwgezin.info)

 

Categorieën: Nieuws

Comments

 1. Irma N.

  Hallo,

  Ik ben 29 jaar, moeder van 2 zoontjes (3 en 1.5), en mijn vriend heeft al 3 kinderen uit een eerdere relatie (21, 19 en 14).
  Met de jongste (meid) van 14 hebben we momenteel nogal wat te stellen in huis.
  Ik heb dit boek net uit, en heb er 1 woord voor ge-wel-dig. Ik heb hem in 1 ruk uitgelezen. Herkenbaar en héél verhelderend. Ik leg hem op ‘t kussen van mijn ‘plus-dochter’. Hoop dat het haar antwoorden geeft, en het haar de weg kan wijzen tijdens deze barre tocht!

  Bedankt!

  Groet,
  Irma