Stichting Stiefgezinnen Nederland wordt Nieuw Gezin Nederland

Op de bestuursvergadering van maandag 12 maart is door het bestuur van Stichting Stiefgezinnen Nederland een principebesluit genomen om de naam van de stichting te wijzigen in Nieuw Gezin Nederland / Stichting voor Stiefgezinnen. Nieuw Gezin Nederland wordt daarbij de belangrijkste naam naar buiten toe en Stichting voor Stiefgezinnen de ondertitel. De naamswijziging zal eerst worden doorgevoerd in het register van de Kamer van Koophandel en vervolgens worden gewijzigd op de website, op twitter en in het blad Nieuw Gezin. Ook gaat er een nieuw logo en een nieuw jasje voor de website komen. Het zal echter nog wel even duren voordat u dat te zien krijgt; we nemen de tijd om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. We gaan ons best doen te komen tot een huisstijl die past bij het  werk dat we doen en die aansprekend is voor een grote diversiteit aan ouders, stiefouders en kinderen uit uiteenlopende samengestelde gezinnen.

Categorieën: Nieuws