Medewerking aan onderzoek naar opvoeding van stiefkind door stiefouder

Onderzoek is de basis voor de voorlichting en adviezen die wij via de website en ons blad NieuwGezin verzorgen, dus als iemand ons vraagt medewerking te verlenen aan onderzoek dan zeggen wij graag ja. Marinda Vossestein en Bertine Dukel, beide aankomend sociaal pedagogisch hulpverlener, verzochten ons om via onze site stiefouders en stiefkinderen te vragen mee te werken aan hun onderzoek. Wij hopen dat u ook graag ja zegt op dit verzoek. U hoeft er niet de deur voor uit en mogelijk vormen de vragen aanleiding voor een mooi gesprek met uw (stief-)kinderen.

Wij, Marinda en Bertine, doen onderzoek naar de opvoeding van een stiefkind door een stiefouder. Naar aanleiding van dit onderzoek willen wij stiefouders handvatten geven voor de opvoeding van hun stiefkinderen. Hierbij hebben we uw hulp nodig.
Bent u stiefouder en geïnteresseerd om mee te werken met ons onderzoek? Klik dan op onderstaande link en een vragenlijst van 10 minuten zal starten. http://questionnaire.netq-survey.com/129b46f6-f8ab-4eef-a92b-ac72009c692f
Of heeft u thuiswonende stiefkinderen, van 7 jaar of ouder, die mee willen werken? voor hen is de volgende vragenlijst. http://questionnaire.netq-survey.com/960bd7e0-9add-46d4-a7ca-a1dbe8b85824
Uiteraard zal uw informatie anoniem en vertrouwelijk behandeld worden.
Alvast bedankt.

Categorieën: Nieuws

Comments

  1. Astrid Scholtens

    Ik heb de enquete ingevuld. Ben benieuwd hoe alles verwoord wordt in het nieuwe J/M blad

  2. Jeanet

    Ik heb de enquete ingevuld is het mogelijk om een mailtje te krijgen wanneer het in j/m komt.