Media verzoek Libelle

Als freelance journalist werk ik momenteel voor het tijdschrift Libelle aan een item over moeders met hun drie kinderen. Hiervoor portretteer ik onder andere een moeder met een drieling en een veertiger die onverwacht een derde nakomertje kreeg. Als laatste zou ik graag een vrouw willen spreken met een samengesteld gezin. Bijvoorbeeld een vrouw die twee kinderen met haar vorige partner heeft, en een derde kind heeft gekregen met haar nieuwe partner (voor wie het zijn eerste kind is). Of een vrouw die, evenals haar nieuwe vriend, al een kind heeft, en ervoor gekozen hebben om samen nogmaals hun kinderwens te vervullen. Wat centraal staat is dat het gezin drie kinderen telt.

Het gaat om een kort interview, daarnaast worden alle vrouwen op zaterdagmiddag 28 januari op de foto gezet in een fotostudio in Haarlem. Reiskosten worden uiteraard vergoed. De tekst krijgen alle betrokkenen voor publicatie te lezen, de foto wordt na afloop toegestuurd.

Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Laura van der Meer
Laura van der Meer
06-23856928
www.lauravandermeer.nl
laura_vandermeer83@hotmail.com

Categorieën: Nieuws