Corrie Haverkort bij omroep MAX op radio 1

In de week van 5 t/m 12 november was er veel media-aandacht voor de problematiek van samengestelde  gezinnen. Naast onze eigen landelijke dag op 5 november vond op 8 november ook het Congres Samengesteld Gezin plaats. Op dit congres voor professionals die te maken hebben met ouders en kinderen uit samengestelde gezinnen waren meerdere bestuursleden van onze stichting aanwezig om kennis over te dragen en contacten te leggen en onderhouden. Met name onze voorzitter Corrie Haverkort heeft een drukke dag gehad; naast de workshops die zij verzorgde op het congres zelf was zij ‘s ochtends te horen bij radio BNR en ‘s avonds bij Twee Dingen van Omroep MAX op radio 1. Deze laatste uitzending kunt u beluisteren via de website van omroep Max.

Categorieën: Nieuws en pers en media