Nieuw televisieprogramma over gescheiden ouders die voor het eerst naar buiten treden met hun nieuwe partner

Je bent getrouwd geweest of je hebt samengewoond en er is een nieuwe liefde in je leven. Heel fijn, maar hoe zullen je kinderen, je familie en je vrienden reageren?

Herken jij dit? Lees dan heel even verder.

Televisieproducent I Care Producties, bekend van programma’s als Vinger aan de Pols, Kinderziekenhuis en Sta op tegen kanker, is momenteel bezig met de voorbereidingen van een proefopname voor een programma over gescheiden mannen en vrouwen die een nieuwe relatie hebben maar dit (nog) geheim houden omdat ze bang zijn voor de reactie van hun kinderen, familie, vrienden en hun ex-partner.

Doel van het programma is om te laten zien met welke emotionele en praktische problemen je te maken kunt krijgen als je na een scheiding een nieuwe liefde introduceert in je familie- en kennissenkring. Wij willen deze verhalen op een integere manier onder de aandacht brengen en de discussie er over op gang brengen. I Care Producties is nu op zoek naar mensen die in een dergelijke situatie zitten en hierover willen praten. Het idee is dat de hoofdpersoon wordt geholpen bij het introduceren van de nieuwe liefde bij kinderen, familie en vrienden. Daarbij bepaalt hij/zij wat er aan wie vertelt wordt, in welk tempo en in welke volgorde. De hoofdpersoon heeft dus de leiding maar als dat nodig is kan hij/zij altijd terugvallen op deskundige hulp.

Herken je je in het bovenstaande of ken je iemand die met dit probleem worstelt en wil je je verhaal delen, bel dan voor meer informatie naar I Care Producties op telefoonnummer: 020-4939404 of 020-4939480 (bereikbaar tijdens kantooruren). Mailen kan natuurlijk ook: Eva.vangelderen@icaremail.nl of Job.mastenbroek@icaremail.nl

Uiteraard zullen wij alle reacties zorgvuldig en discreet behandelen.

Met vriendelijke groet,

Job Mastenbroek
Eindredacteur I Care Producties

Categorieën: Nieuws