Oproep TV programmma MAX

Op 3 oktober willen we een zgn. themagesprek gaan maken over samengestelde gezinnen (of patchworkgezinnen, mikadogezinnen). Aanleiding voor ons is de komst van Loes Luca die dag, die zelf in deze situatie zit.

Graag praten we in de uitzending met, bij voorkeur, twee partners die elk kinderen mee hebben genomen in deze relatie. Hoe ga je daar in een nieuwe relatie mee om? Hoe maak je het voor kinderen zo gemakkelijk mogelijk? En hoe voorkom (of verhelp) je problemen? Wat kunnen onze gasten aan- en afraden aan mensen die nog maar kort in deze situatie zitten? Exacte invulling van het gesprek kunnen we uiteraard pas zeggen na telefonische voorgesprekken.

Praktische informatie: Tijd voor MAX wordt live uitgezonden vanuit het Media Park in Hilversum en gepresenteerd door Sybrand Niessen en Martine van Os. Zij voeren ook het gesprek in de uitzending. We verwachten onze gasten, afhankelijk van de uiteindelijke planning, om 16.30 uur.

Uiteraard licht ik met plezier mijn verzoek telefonisch toe aan geïnteresseerden.
Alvast bedankt!

Sander van Oorspronk
Redacteur Tijd voor MAX
T: 035-6776043

E: sander.van.oorspronk@omroepmax.nl

Bezoekadres:
Media Park – Studio 21
Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum

Categorieën: Nieuws

Comments

 1. Hallo Sander,

  Misschien op de valreep nog onze reactie.
  Wij zijn inmiddels 13 jaar getrouwd, Dick heeft 6 kinderen ingebracht uit zijn eerste huwelijk en ik 3. Samen hebben wij nog een dochter gekregen.

  Maar vijf van de tien kinderen hebben bij ons gewoond, omdat de andere vijf al (bijna) volwassen waren.

  De eerste paar jaren waren moeilijk en chaotisch. We hebben ons geregeld afgevraagd of het niet handiger was om weer uit elkaar te gaan (ook al waren we gek op elkaar), maar door meer inzicht in de complexiteit van ons gezin, de botsende loyaliteiten enz. hebben we het gered.

  We kunnen zeker wel het een en ander vertellen!

  We horen wel of u nog gebruik wilt maken van onze ervaringen.

  Met vriendelijke groet,
  Anita Terlouw