Oproep Tv programma over samengesteld gezin

In opdracht van de Provincie Zuid-Holland maken wij, het productiebedrijf Voor de Buis, een televisieserie over opvoeden en opgroeien in Zuid Holland. Dit programma wordt uitgezonden op RTV Rijnmond en TV West.
Het doel van het programma is om meer bekendheid te geven aan de zorg voor kinderen/jongeren tussen de 0 en 23 jaar en hun ouders. We willen dat meer kinderen geholpen kunnen worden bij problemen en het voorkomen daarvan. In het vorige seizoen keken er wekelijks 160.000 mensen naar dit regionale programma.
In elke aflevering zien we een case met daarbij een oplossing die voor het desbetreffende gezin / jongere werkt(e). Op www.van0tot23.com zijn alle uitgezonden afleveringen te zien.

Graag zouden wij een aflevering maken over een samengesteld gezin/ stiefouderschap. Wie vindt het leuk om hier aan mee te doen?

Meer informatie of opgeven kan via: lisette@voordebuis.com
Categorieën: Nieuws