Nieuw magazine Basta ligt vandaag voor het eerst in de winkel

Basta Magazine wordt verspreid via meer dan 4.500 boekhandels, kiosken, supermarkten en andere verkooppunten. Het eerste exemplaar van Basta is op 12 mei in Amsterdam uitgereikt aan Basta’s A team: Tatum Dagelet, Nada van Nie, Dewi Pechler, Fajah Lourens, Rocco Mooij en Mariska Hulscher.

Op de bij het magazine horende website presenteert Basta zich als volgt:

Basta biedt mooie reportages en achtergrondverhalen verdeeld over 4 categorieën: persoonlijk, kinderen, lifestyle en advies. Er zijn geestige columns, pagina’s met boeken en films, en er is een ontroerend dagboek van Roos (9 jaar) wiens ouders gescheiden zijn. In de eerste Basta vertelt Tatum Dagelet haar boeiende persoonlijke verhaal, praat een ex Hells angel openhartig over de strijd die hij heeft moeten leveren om het gezag over zijn kinderen te krijgen en is er een zeer persoonlijk reisverslag van een single mom op reis. Ook kun je lezen over een gescheiden stel dat ieder zijn kant van het verhaal vertelt, over hoe om te gaan met de emoties van Oma en Opa na de scheiding en krijg je een spoedcursus ‘geluk’, aan de hand van de ervaringen van een aantal gescheiden koppels in Amsterdam-Zuid.

Basta heeft als  missie om mensen in en na de scheiding weer het nut van het leven te laten zien. Dat nut zit ‘m niet in het koesteren van wrok en je ex het leven zuur maken, maar wél in een positieve insteek, iets maken van je eigen leven en het genieten ervan. En dat door te geven aan je kinderen.

De redactie van www.nieuwgezin.info wenst Basta veel succes met hun missie en daarbij een trouwe lezerskring. Hopelijk gaat het redactieteam van Basta ook mooie inspirerende verhalen brengen over nieuwe gezinnen; de uitdaging die ouders, kinderen en de nieuwe vriend(in) van papa of mama hebben om samen een nieuw leven op te bouwen.

Categorieën: Nieuws