Landelijke dag 2011 op 5 november

Thema van de Landelijke Dag die op 5 november 2011 gaat plaatsvinden is ‘De andere kant’.

Heel veel problemen in nieuwe gezinnen ontstaan doordat het perspectief van de ander anders is dan het eigen perspectief. Oplossingen voor problemen zijn dan ook deels te vinden in het innemen van het perspectief van de ander.

Ook dit jaar zal er op de Landelijke Dag weer een vol programma zijn met -zoals het er  nu naar uitziet- een lezing, een film, meerdere workshops voor (stief)-ouders en een speciaal programma voor de kinderen. Volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en tips en kennis op te doen.

Voor meer info over de landelijke dag klik hier.

Categorieën: Nieuws

Comments

  1. Sandra

    Vorig jaar was top!!
    Wanneer we ons kunnen inschrijven doen we dat direct!! Wij kijken er naar uit!!

    Groetjes uit België!