Uitslag enquete bekend: conflicten schadelijker dan tijdelijk geen contact

De stelling op onze homepage luidde: tijdelijk geen contact met een van de ouders na scheiding is minder schadelijk voor het kind, dan blootgesteld zijn aan conflicten tussen de ouders en machtsmisbruik. 83% van onze websitebezoekers is het met deze stelling eens en 17% oneens.

Tijdens de Landelijke Stiefdag is deze stelling door het forum besproken. Lees meer over Landelijke Stiefdag: klik hier

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe enquete op de homepage van deze website: Heb jij bij het woord ‘stief’ een negatieve of positieve associatie? Of sta jij misschien neutraal ten opzichte van dit woord. Stem mee op de homepage. We zijn benieuwd naar jouw mening. Vul het reactieformulier in onderaan deze pagina.

Categorieën: Nieuws