Maandag 16 nov tv-pogramma over samengestelde gezinnen op Ned 2

Aanstaande maandag 16 november 2009 is de voorzitter van de Stichting Stiefgezinnen Nederland, Corrie Haverkort te gast aan tafel bij Jacobine Geel in het programma Schepper en Co. Deze uitzending van de NCRV is geweid aan het leven in samengestelde gezinnen. Een aantal mensen die hier uit eigen ervaring over kunnen meepraten is te gast. Ook zal Corrie Haverkort, als voorzitter van de SSN, ethica/filosoof en ervaringsdeskundige deelnemen aan de discussie

Schepper&Co is een NCRV programma over actuele ontwikkelingen rondom levensbeschouwing en spiritualiteit. Een programma over mensen en de manier waarop zij in het leven staan.

De tv-uitzending is aanstaande maandag om 17:09 op Nederland 2 te zien.

Lees hier een kort verslag over het programma: klik hier

Categorieën: Nieuws